Hellas Airsoft Hellas Airsoft  
It is currently Sun Feb 25, 2018 19:02
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Αναβαθημση 
Author Message
New User
New User
User avatar

Joined: Wed Feb 13, 2008 22:18
Posts: 2
Post Αναβαθημση
Wed Feb 13, 2008 22:37
 
Αγαπιτε αντμιν,

Αγορασα προσφατα ενα Lao Bing M4A1 ειναι κινεζια αλα απω της καλες, γιατι ι μαρουι ειναι μουφα που δεν βγαζει καλα ιλεκτρικα και ειναι κε πλαστικουρες. Μου εκανε ομος γρα μετα απο 500 βολες και τορα με τιν εφκερια σκεφτομε να του κανο μια αναβαθμισουλα γιατι τα μπιλακια εφταναν απο τιν κουζινα μεχρι το βαζο στο σαλονι αλα δεν το εσπαγαν οποτε πρεπει να το αναβαθμισο γιατι αν ειναι να τιν τροη ο αλος κε να μιν φοναζι ειναι βλακια γιατι η αθανατι πρεπη να τιν τρονε με 500 fps για να μαθουν.

Σκεφτικα λοιπον, να μου πειτε τι γνομι σας για αυτό το σετακι, ειναι ο κινιτιρας απο ενα τιλεκατεφθηνομενο, καλος φτανει 1000 fps, και για να τον βουθησο ειδα που λετε να παρο καλι μπαταρια, θα παρο μια αυτοκινιτου και θα τι φοραο στιν πλατι γιατι δοκιμασα στο ποδι αλλα ειναι βλακια γιατι στις στροφες στους διαδρομους βρισκο μονο στις δεξιες ομος. Αλα να τα παρο απο τιν αρχι. Το κοντακι που μου τι σπαη λιγο του Μ4, θα το βγαλο και εχο βρει μια μετατροπι, ειναι ενας μεντεσες απο πορτα (που ανηγι προς τα εξο ομος) με ενα καπακι απο τι μιχανι εσπρεσο της μανας μου που δεν το χρειαζεται και χρισιμοπηω και το μπρελοκ απο τα κλιδια του αφτοκινιτου του πατερα μου με μια βιδα για το κενο, για να στερεοσο το κοντακι απο το MP5 που σπαη καλιτερα και ειναι πιο ανατωμικο. Μετα, για κανι ακριβιας, σκεφτωμε να παρο τιν κανι απο το αεροβωλο του ξαδερφου μου, και να τι γεμισο με λιομενο κολιτιρι για να πετιχο καλιτερο αποτελεσμα και ραβδοσεις εντομεταχι αφτο δεν σπαη με τιποτα.

Ξερο ομος απο τα post σας οτι αν ειναι να αλαξο το ελατιριο ειναι βλακια αν δεν αλαξο και τα γραναζια, εχει ι γιαγια ενα ρολοι απο τιν εποχι του μαθουσαλα, αλα τα γραναζια τα σπανε ειναι χρησα του κερατα, αμα το κανο βιδες σιγουρα θα βρο καποια να μου κανουν, ι γιαγια ουτος ι αλος απωκληετε να το προσεξη και τοτε μπορο να βαλο το ελατιριο τις κουνιας γιατι εχο δει οτι καθομαστε και 4 ατομα απανο και δεν καταλαβενη μια, οποτε σιγουρα θα κανει επηδι ομος ηνε μεγαλο πρεπη να κοψο το gearbox και σκεφτομε ιδι μια μετατροπι για να βαλο το απεξο απο μια θυκι δηοπτρας απο πανιγιρια γιατι για το ειρσοφτ δεν ειναι απαρετιτυ η διοπτρα και να του δοσο ετση και το look οπος οι SEALs.

Σας παρακαλο πυτε μου αν γνοριζετε κανενα τροπο να λιγισο και να διπλοσο το ελατιριο τις κουνιας για να το χορεσο στο gearbox γιατι τορα βρικα οσο εγραφα ενα φακο και το θελο και δεν ξερο που να το βαλο γιατι οι σκανδαλι δεν θελο να βρει το γραμαζι τις στιν κανι και γιαφτο δεν βαζο ρεηλ πλεβρικο γιατι τα SWAT το βαζουν απο κατο και εγο θελο να βαλο το φακο.

Για αορτυρα σκεφτομε ενα τις Blackhawk που βρικα 3 σημυον γιατι τα αλα ινε βλακιες και θελο ενα τακτυκω αορτυρα για να με βωηθαι στα πεχνιδια CQB, αλα αφτος της Blackhawk βγενυ για να πέζο δασος και στο μπροστα κλιπ του βαζο μια σφιριχτρα για παπηες για να πσαροσουν τα νεουδια που θα τι φανε στυν καρκαλα.

Ευχαριστο πολι και σιγχαρυτιρηα για το site σας δεν ξερο τι θα εκανα χορις εσας γιατι προτα εγο αφτα τα εβλεπα μονο απο ιντερνέτ και δεν ιξερα οτι μπορο να πεξο και με αλο κοσμο που θελι να πεζι και αφτος και να πανε αλου οσι σας βρυζουν και εγο βριζο αυτους εμενα μου αρεσυ που ιμαστε πολι στιν ελαδα γιατι ημαστε και καλιτεροι πεχτες και τους σκηζουμε.


 
Profile
User
User
User avatar

Joined: Wed Aug 15, 2007 13:38
Posts: 58
Location: Greece - Chania
Post 
Thu Feb 14, 2008 19:52
 
φιλαρακι θελω να πιστευω οτι τα γραφεις επιτιδες... οχι πως η ορθογραφια μου σκηζει..... αλλα εισαι φοβερός! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AAA μολις τελειωσεις το project θα ηθελα παρα πολυ να το δω.. :lol: :lol:


Last edited by kdloufardakis on Thu Feb 14, 2008 20:32, edited 1 time in total. 
Profile E-mail
Devastator
Devastator
User avatar

Joined: Sat Oct 15, 2005 14:44
Posts: 2015
Location: Greece - Athens
Post 
Thu Feb 14, 2008 20:14
 
Καλωσήλθες στο hellasairsoft emo52k!

Λίγο προσοχή παρακαλώ στην ορθογραφία και στην σύνταξή σου. Διάβασε τους κανόνες του forum για περισσότερες λεπτομέρειες.

Όσο για την αναβάθμιση για την οποία μιλάς, θεωρητικά, αλλά και πρακτικά, είναι αδύνατη. Θα σε συμβουλέψω να διαβάσεις κάποιες παλαιότερες συζητήσεις του forum σχετικά με τα όρια των fps στα παιχνίδια.

Ευχαριστώ.

BoBKiD


Image
Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!


Last edited by BoBKiD on Thu Feb 14, 2008 20:53, edited 1 time in total. 
Profile E-mail
Pilgrim
Pilgrim
User avatar

Joined: Thu Mar 02, 2006 19:15
Posts: 195
Post answer
Thu Feb 14, 2008 20:30
 
Μάλιστα...ανυπομονώ να τα πούμε και από κοντά στο πεδίο φίλε μου...και επειδή βλέπω ότι έχεις αρκετές γνώσεις να ρίξεις και καμία ιδέα για το mp5 μου... 8)


Image

JOIN NOW THE LASD SEB!


 
Profile E-mail
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Mon Jul 04, 2005 17:04
Posts: 1578
Location: Greece - Athens
Post 
Fri Feb 15, 2008 01:03
 
Εδώ φίλε μου θα σου απαντήσουν οι κάτοχοι του Μ4, δυστυχώς προσωπικά δεν έχω επαφή με την πλατφόρμα.

Καλωσόρισες και σιδεροκέφαλος! :lol:


Angel -Fallout Rangers

"We like punk, you know what I mean, right?"
_ Kim Gordon (Sonic Youth)

Image


 
Profile E-mail WWW
Silent Death
Silent Death
User avatar

Joined: Tue Oct 24, 2006 04:57
Posts: 1392
Location: The People's Republic of Airsoftstan
Post 
Fri Feb 15, 2008 02:03
 
:lol: :lol: :lol: :lol:

Φίλε μου, το Μ4 σου θα είναι άψογο με αυτήν την μετατροπή...Με μπαταρία 12 Βολτ από αυτοκίνητο θα δουλεύει σαν τρελό!!!!!! Ε, με 1000 FPS χρειάζεσαι τουλάχιστον μια διόπτρα (αν και προτείνω για το SEAL look και ένα Trijicon Reflex Sight σε βάση της LaRue Tactical πίσω από την διόπτρα) με μεγέθυνση x24 για να έχεις bull's eye στα 2.200 μέτρα (εσύ και οι Καναδοί ελεύθεροι σκοπευτές στο Α'σταν με τα 50άρια McMillan και τα χειροποίητα αθλητικά πυρομαχικά...) που θα φτάνουν οι μεταλλικές 0,45γρ. μπίλιες σου...Έτσι για να μάθουν οι νέοι...

Ελπίζω να δούμε το δημιούργημά σου πολύ σύντομα... :wink:


Image
http://redvaszi.blogspot.com


 
Profile E-mail WWW
Pilgrim
Pilgrim
User avatar

Joined: Thu Mar 02, 2006 19:15
Posts: 195
Post 
Fri Feb 15, 2008 06:29
 
Vaszi bacsi wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol:

(αν και προτείνω για το SEAL look και ένα Trijicon Reflex Sight σε βάση της LaRue Tactical πίσω από την διόπτρα) νέοι...Μην χάσεις σπάταλε εσύ αμέσως το ACOG... :lol: :lol: :lol

Φίλε μην τον ακούς,αφου θα το βάλεις και σε CQB πάρε και ένα EOTECH 551.A65 έτσι για τον χαβαλέ...τι seal Μ4 Maverick θα είναι χωρίς αυτό? 8)


Image

JOIN NOW THE LASD SEB!


 
Profile E-mail
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Tue Jul 05, 2005 13:26
Posts: 1121
Location: 福島市
Post 
Sat Feb 16, 2008 13:47
 
Καλώς ήρθες στην παρέα μας emo52k!
Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε σε αρθράκι πως ανταπεξέρχεται σε συνθήκες skirmish το project σου, φίλε μου.

Θα συμφωνήσω με τον Bob όσον αφορά την ορθογραφία...
Δεν λέω να μην υπάρχουν μερικά λαθάκια, σε λογικά πλαίσια, αλλά μας έβγαλες τα μάτια! Να! Τώρα κρατάω το αριστερό μου μάτι στο δεξί χέρι και γράφω με το αριστερό χέρι (πολύ αργά όμως) αμφιβάλλοντας και εγώ ο ίδιος για την ορθότητα της γραφής μου. Για να μην επεκταθώ, η αμφιβολία αυτή προκύπτει από μια αδυναμία εστίασης στο επιθυμητό πλήκτρο πρός πίεση και έναν μειωμένο έλεγχο ακριβείας του αριστερού χεριού, καθ' ότι είμαι δεξιόχειρας.

Μη με ξαναρωτήσετε. Ήμουν σαφής πιστεύω.

EDIT:
Σχετικά με το project σου, υπήρχε μια εταιρία στην Αιτωλοακαρνανία που έβγαζε αυτό ακριβώς το σετάκι αλλά δώσανε περισσότερο βάση στην κτηνοτροφία. Και να ήξεραν τι χρυσάφι είχαν στα χέρια τους...


Image


 
Profile ICQ
New User
New User
User avatar

Joined: Wed Feb 13, 2008 22:18
Posts: 2
Post 
Sun Feb 17, 2008 16:44
 
Για σασ πεδια σασ εφχαριστο ολουσ για τα καλα σασ λογοια Βοβκιδ ποσ το εφτιαξεσ αφτι τιν οικονα γυατι τα σπαη και μπορο να πεξο ετσι αν φτιαχνουμε τετιεσ πανωπλοιεσ για τα πεχνιδηα κε να ξερησ οτη ψαχνο ιδι να φτηαξο κατι τετηο γηα να ερθο σε πεχνιδη γυατη εγο ιμε πολι επυνοητοικοσ κε μου αρεσουν ει καστομιεσ και γιαφτω λεο στον πανησερ οτη μπορο να του πο πολα για το MP5 του γυατη το μωνο που χρυαζεσε ινε καλεσ ηδεεσ κε μπορο να σου διξο πολα αλα στο πεχνιδι θα δισ ποσο καλοσ ιμε κε θα τησ φασ αλα οχι στο κεφαλι γιατι φενεσε καλο πεδι αλα στα ποδια ισοσ.

Το αλο θεμα που ιδα ινε του βασι βακσι που με σινβουλεβι για τισ διωπτρεσ ινε πολι καλεσ με εφτηαξαν κε τησ κυταγα μηα ορα κε δεν μπορουσα να δηαλεξο αλα δεν ξερο ακομα πια ινε ι πιο χρισιμι στο πεδιο ομοσ πηστεβο ποσ αφτο ερχετε με τιν πηρα κε θα δο απο εσασ αλα στο μεταξι αποφασυσα να τυ φτηαξο αφτι που μου εδιξε απο ενα παληο τιλεφονο ασιρματο που το ξεχασαμε εξο κε το χτιπυσε η βροχι γηα βασι και ενα κοματι απο το σολινα τισ ιλεκτρικισ σκουπασ τισ μανασ μου απο πανο θα βγη τζι τζι το ξερο κε αποφασησα να βαλο τα τζαμια απο κατη ρολογια που εχο παληα αλα δεν μου κανουν πλεων εχι ο μπαμπασ μου κατη βηντεο με το μαγκαηβερ κε το ιδα εκι. Ομοσ ψαχνο γηα τα αφτοκολιτα τησ δηωπτρασ μιποσ ξερι κανισ που να τα βρο για να δοσο ενα λουκ πιο οριτζιναλ; Γιαφτο πανισερ μιν ανισιχυσ δεν θα βγη ακρηβω γιατη τορα κε μετα θα δο τη θα κανο με τιν εοτεκ που μιαζη πολι αλα με προβλιματιζι το ουρανηο
Δεν μπορο να πηστεψο οτη ο ανγελ δεν ξερι απο M4 δεν ξερισ τι χανισ μπορο να σου πο πολα ινε οπλαρα κε δεν ξερο με τι πεζισ αλα γιαφτο η SEALs τα εχουν γιατι ινε τα καλιτερα κε εγο το σκεφτομε κε για αλο αλα δεν ξερο τη γιατη ινε πραγματηκα τα καλιτερα κε κανουν για ολα και για δασοσ κε για κτηρυο γιατι τα εχουμε δι παντου.

Τζουρνευμαν εχισ αφτο το ονομα γιατι ταξιδεβισ πολι ι ινε το πραγματικο σου; Γιατι αν εχισ τετιο προβλιμα με τα ματια θεσ κε γιαλια καλα για να πεξισ κε τα γιαλα που ινε στι φοτο εχουν μεσα τουσ φακουσ για το προβλιμα; Κε με το αριστερο χερι πρεπι να μαθισ να πεζισ πιστεψε με το ιδα οταν δεν μπορουσα να στριψο δεξια κε επρεπε να στρηβο αρηστερα ινε προβλιμα γιαφτο κε ψαχνο αλι μπαταρια γιατη απο το αφτοκινιτο δεν ινε πρακτηκο. Εχισ πραγματικα καραφλα ι τα ξιριζισ γιατη με αφτο μπορισ να κανισ πολα με βαψημο μπορουμε να κανουμε ομαδα SEALS κε να τουσ διξουμε αλα γηα την ωρθογραφηα μου ενταξι το ξερο οτι δεν ιμε πολι καλοσ αλα ινε μονο λιγα τα λαθι κε γενοικα δεν ιχα πολα προβλιματα μεχρη τορα.

Πεδια αφτα εφχαριστο για τα πωστ σασ βλεπο ενα πολι καλο κλοιμα κε μου αρεσι πολι γιατι ετσι ινε ορεα να κανισ φιλουσ κε να βρισκησ κοσμο να γουσταρι γιατι ολι θελουν να περναμε καλα κε ινε πολι ορεο το εηρσοφτ θα διτε τι ορεα που θα πεξουμε


 
Profile
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Tue Jul 05, 2005 13:26
Posts: 1121
Location: 福島市
Post 
Sun Feb 17, 2008 18:33
 
Ναι, όντως αυτό το όνομα το απέκτησα ταξιδεύοντας να βρω τις τρίχες που λείπουν από το κεφάλι μου, και ως ένδειξη θρήνου ξύρισα και τα υπόλοιπα. Επίσης δεν είχα λεφτά για τσατσάρα.


Image


 
Profile ICQ
Pilgrim
Pilgrim
User avatar

Joined: Wed Sep 12, 2007 23:56
Posts: 176
Post 
Sun Feb 17, 2008 23:36
 
Καλώς ήρθες φιλαράκι και από μένα , διάβασα το project σου και το είναι πολύ ενδιαφέρων..... Παντός μπορείς να αποφύγεις τη μπαταριά αυτοκινήτου του και να βάλεις LI-PO θα κερδίσεις πολύ στο θέμα βάρους, άντε να σε δούμε και να τα πούμε από κοντά

OVER & OUT


 
Profile
Pilgrim
Pilgrim
User avatar

Joined: Thu Mar 02, 2006 19:15
Posts: 195
Post :P
Thu Feb 21, 2008 12:40
 
:shock: Πάλι καλά που θα τις φάω στα πόδια διότι όπως είναι γνωστό στην Industrial-electronica κοινότητα ΟΥΠΣ (αυτό είναι από άλλο φόρουμ :? ) εννοώ στην airsoft κοινότητα δεν τα πάω και πολύ καλά με τις βολές και τα bb's οπότε σε παρακαλώ να είσαι ευγενικός μαζί μου... :lol: :lol: :lol: :lol:
Πάντος επειδή από ό,τι βλέπω και εγώ πρέπει να είσαι skilled παίχτης, ένα πουλάκι μου είπε ότι κάποια ομάδα (προς το παρών όχι η δικιά μου) κάνει recruit...κάνε ένα post και πού ξέρεις όλα παίζουν. 8)


Image

JOIN NOW THE LASD SEB!


 
Profile E-mail
New User
New User

Joined: Tue Apr 21, 2009 16:29
Posts: 17
Post Re: Αναβαθημση
Thu Apr 23, 2009 21:28
 
ρε ατομο ,πρωτοβαθμια εκπαιδευση δεν εχεις περασει, παντως ωραια τα λες , οι αθανατοι πρεπει να τιμωρηθουν , θα τους βαραμε με πολλα fps ετσι ωστε αν δεν λενε οτι χτυπηθηκαν να το καταλαβαινουμε απο τις κραυγες χαχαχαχαχααχα .Σου βρηκα καλυτερη λυση , παρε μια καραμπινα berreta ΑΛΗΘΙΝΗ , και αντι για σκαγια θα εχεις γεμισει τα φυσιγγια με BBs , καλο εεεεε!!!!!!!!!!! ασε που να εχεις και ενα ηλεκτρικο σκουπακι να μαζευεις τα πεσμενα BBs για εξοικονομια χαχαχαχαχαχαχχχαχαχα


Hidden 'n' Dangerous........


 
Profile E-mail
Gun Slinger
Gun Slinger
User avatar

Joined: Fri Nov 11, 2005 15:56
Posts: 332
Location: Greece - Athens
Post Re: Αναβαθημση
Thu Apr 23, 2009 22:34
 
malon perno narkotika kai den to ksero...


Political Correctness is a MENTAL DISORDER.
Ela to piasate to yponoumeno...


 
Profile E-mail
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Mon Jul 25, 2005 18:33
Posts: 955
Location: UK - London
Post Re: Αναβαθημση
Thu Apr 23, 2009 22:44
 
Θα περίμενε κανείς ότι όλοι θα ήξέραν πως posts που είναι από... περσι, δεν έχουν λόγο ανάστασης, και ας είναι Πάσχα...

Αφήστε το να πάει στο καλό..


Image
Coping with life, one day at a time...
Now available in Multicam


 
Profile ICQ WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Hellas Airsoft Sponsors

Airsoft International - Italy   AirSplat - Airsoft & Paintball Supplier   Airsoft Atlanta - USA   Airsoft Peak - HK   Click here for options...

Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forum/DivisionCore.