Hellas Airsoft Hellas Airsoft  
It is currently Wed Sep 08, 2010 08:43

Post new topic Reply to topic  [ 44 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ 
Author Message
Silent Death
Silent Death

Post Re: ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ
Wed Mar 03, 2010 14:58

Hidden :
deadlock wrote:
Μπάμπη, προσωπικά καταλήγω ότι μετά από τόσες συζητήσεις ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι κανείς δεν είναι σε θέση να την "λεει" σε κανένα, και αυτό ήθελα να επισημάνω. Αυτό λοιπόν που τόνισα, σε σχέση με το ποστ του Γιώργου, είναι ότι την ίδια τοποθέτηση θα μπορούσε να την κάνει και με πιο "συμβουλευτικό" χαρακτήρα και όχι επιθετικό, αν θέλουμε να έρθουμε όλοι πιο κοντά.

Όταν βλέπεις ότι έχει γίνει μια καλή προσπάθεια και "μπάζει" σε ένα συγκεκριμένο θέμα -αν σε ενδιαφέρει- προσεγγίζεις με φιλικό τρόπο μήπως και κάνεις αποδεκτή την θέση σου. Αν τελικά δεν σου κάνουν οι κανόνες, απλά δεν συμμετέχεις στο παιχνίδι. Δεν λέω κάτι διαφορετικό με ότι έχουμε αποδεχτεί ως "σωστό" και "ασφαλές", απλά διαφέρω στον τρόπο προσέγγισης.

BTW Η σπόντα σου για τα μεταξύ μας διαδικαστικά ήταν διασκεδαστικότατη :lol: :lol: :lol: :oops:

Τελικά Σπύρο έχουμε πλάκα, γιατί αν εγώ δεν είμαι σε θέση να "την λέω" σε κανέναν, τότε και εσείς δεν είστε σε θέση να μου "την λέτε" επειδή "την λέω", κοκ. :lol: :lol:

Σαν παίχτης όμως προτιμώ να "την λέω" ΠΡΙΝ την ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού, σε κάποιο forum, και ΟΧΙ μόνο στο πεδίο, γιατί δεν θα ήθελα να υπάρξει κάποιος που δεν θα μπορεί να παίξει λόγω αλλαγής των κανόνων (π.χ. fps), οι οποίοι στο κάτω κάτω είναι ξεκάθαροι. Καλύτερα οι όποιες διορθώσεις να γίνονται ΠΡΙΝ το παιχνίδι. Δεν συμφωνείτε; :wink:

Ξαναλέω, πως δεν έχω πρόβλημα με το σενάριο του pit και τους κανόνες αυτού (ιστορία, dress code, ομάδες κλπ), προς Θεού! Αν είχα πρόβλημα με αυτό απλά δεν θα είχα ασχοληθεί καθόλου και δεν θα ερχομουν. Επειδή όμως ήθελα να έρθω, αλλά είχα πρόβλημα με τα fps στο συγκεκριμένο πεδίο, έγραψα ότι έγραψα.

Ας παίξουν 50 άτομα snipers! Μακάρι, αρκεί να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας (fps) για urban games! Όπως είπε και ο Θείος Βασίλης, αυτοί οι άτιμοι οι κανόνες ισχύουν σε άλλα κράτη εδώ και πολλά χρόνια! Ε, του φούστη, κάτι θα ξέρουν αυτοί περισσότερο από εμάς!

Image
Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!

Profile E-mail
Stuntman
Stuntman

Wed Mar 03, 2010 15:39

Μια μικρουλα διευκρινηση. Σε καμια περιπτωση, δεν την ειπα στον Πιτ, ετσι??? Να εξηγουμαστε. Και το σεναριο πολυ καλο δειχνει κλπ κλπ. Σε ολη την υπολοιπη νοοτροπια που επικρατει αναφερωμαι.

Θα εφτιαχνα φωτο για να καταλαβει και ο πιο ηλιθιος ΓΙΑΤΙ 350 στο Σουνιο, αλλα δεν προλαβαινω. Urban =CQB σε μεγαλυτερη εκταση. Ναι απο ακρη σε ακρη ειναι πχ 500 μετρα, αλλα αναμεσα εχει κτιρια, θαμνους δεντρα και οτι αλλο μπορει να φανταστεις. Και στο Χοτελ, απο την μια ακρη του διαδρομου μεχρι την αλλη ηταν 70 μετρα. Τι λεει αυτο, οτι πρεπει να βαλουμε μεσα τα 450αρια η τα 550αρια????

Αλλα δυστυχως δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα. Οταν γυριζεις και λες σε καποιον "φιλαρακι, βαλε γρηγορα τα γυαλια σου, ακομα παιζουν οι αλλοι" και γυριζει και στην λεει κιολας..... ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. Αν δεν αλλαξει αυτο, οτι και να λεμε ειναι παπαριες.
Καποιοι καλως η κακως ξεκινησαν πρωτοι. Εψαξαν, το δουλεψαν, εφαγαν ενα καρο μπιλιες στα μουτρα, το ξαναεψαξαν και μετα απο καιρο αφου στην πορεια βρεθηκαν και αλλοι ψηφισαν καποια ΟΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Τωρα αν δεν βολευει καποιους για τον Α, Β, λογο, ποσως με ενδιαφερει. Κυριοι, αυτα ειναι. Αν δεν σας αρεσουν καλο ταξιδι. Μαζι δεν θα ειμαστε. Αν θελετε, ξερετε που θα μας βρειτε.

Και Σπυρο, το ξερω οτι δεν ειμαι διπλοματης καθολου, οτι ειναι το λεω ξεκαθαρα. Αλλα γι αυτο με γουσταρετε στην τελικη, ε??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://hellreckies.com/index_gr.htm
http://www.seppvaty.com/
Οποιος φοβαται, παει σπιτι και κοιμαται...
Δεν συμφωνω καθολου με την γνωμη σου, αλλα θα αγωνιστω μεχρι θανατου για να μπορεις να την πεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ...

Profile WWW
Warrior
Warrior

Wed Mar 03, 2010 16:00

Ναι ρε george... απλά "τρομάζεις" τον κόσμο (που δεν σε ξέρει) :lol:
keep up. όλοι το ίδιο θέλουμε...

"Μπερδεγούεη" και εγώ ξεκάθαρα τα λέω, αλλά προσπαθώ να χρησιμοποιώ φιλικό λεξιλόγιο ακόμα και στην αντιπαράθεση. Γνώμες ανταλλάσσουμε όχι μπουνιές. Και όπως είπες, αν οι γνώμες δεν συμβαδίζουν ο καθένας τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία (όπως γίνεται και τώρα άλλωστε). Αλλά τι ωραία που θα ήταν μια στα τόσα να παίζαμε όλοι μαζί στην ίδια παραλία... ε;

Image

Last edited by deadlock on Wed Mar 03, 2010 16:08, edited 1 time in total.

Profile WWW
Stuntman
Stuntman

Wed Mar 03, 2010 16:02

Κοιτα την υπογραφη μου κατω... Αυτη ντε με το κοκκινο λεω!!!!!

http://www.seppvaty.com/
Οποιος φοβαται, παει σπιτι και κοιμαται...
Δεν συμφωνω καθολου με την γνωμη σου, αλλα θα αγωνιστω μεχρι θανατου για να μπορεις να την πεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ...

Profile WWW
Silent Death
Silent Death

Wed Mar 03, 2010 16:08

deadlock wrote:
Ναι ρε george... απλά "τρομάζεις" τον κόσμο (που δεν σε ξέρει) :lol:
keep up. όλοι το ίδιο θέλουμε...

Κάτσε γιατί και εγώ που τον ξέρω, με τρομάζει! Ειδικά όταν "παίρνει ανάποδες"!!! (και δεν εννοώ με το χειρόφρενο! :lol: :lol: )

Image
Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!

Profile E-mail
Pilgrim
Pilgrim

Wed Mar 03, 2010 16:56

Καλά καλά δεν ανέβασε το σενάριο ο άνθρωπος ρε παιδιά..Αν δηλαδή έλεγε ότι θα παίζαν εκτός πεδίου οι σκοπευτές σε τελείως υποστηρικτικό/στατικό ρόλο θα υπήρχε πρόβλημα;Φαντάζομαι όχι.Ούτως ή άλλως λίγα είναι τα σημεία που θα βλέπουν.

trapped7 wrote:
όπως ανέφερες επειδή το ανωτέρω ήταν ισως ένα αρκετά υποσχόμενο σενάριο από τον κύριο Pit, γι'αυτό και ασχοληθήκαμε όλοι μαζί του.

Λίγο υπεροπτικό αυτό όμως :?

Profile E-mail
User
User

Fri Mar 05, 2010 17:38

queef wrote:
Καλά καλά δεν ανέβασε το σενάριο ο άνθρωπος ρε παιδιά..Αν δηλαδή έλεγε ότι θα παίζαν εκτός πεδίου οι σκοπευτές σε τελείως υποστηρικτικό/στατικό ρόλο θα υπήρχε πρόβλημα;Φαντάζομαι όχι.Ούτως ή άλλως λίγα είναι τα σημεία που θα βλέπουν.

Νομίζω πώς δε γράφτηκαν τρεις σελίδες δημοσιεύσεων για τα "λίγα σημεία που θα βλέπουν"...

queef wrote:
trapped7 wrote:
όπως ανέφερες επειδή το ανωτέρω ήταν ισως ένα αρκετά υποσχόμενο σενάριο από τον κύριο Pit, γι'αυτό και ασχοληθήκαμε όλοι μαζί του.

Λίγο υπεροπτικό αυτό όμως :?

Όταν κάτι το βλέπουμε από την αρχή αρνητικώς προδιατεθειμμένοι δε πρόκειται κάποιος να μας αλλάξει τη γνώμη, ποτέ!!!
Αν και δεν πάιζω στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, το συγκεκριμένο σενάριο, (όσο ήταν δημοσιευμένο) μου φάνηκε μια ευχάριστη αναλαμπή, από το γενικότερο "τέλμα" που ζούμε σαν "αεροσφαιριστές" τελευταία, γενικότερα.
Χωρίς να θέλω να παίξω το συνήγορό κανενός, αλλά μόνο και μόνο για τις προηγούμενες εκτενείς δημοσιεύσεις τους, βλέπω ότι ασχολήθηκαν, μηδενώς εξαιρουμένου θεωρώ, γιατί είδαν κάτι που αξίζει και όχι για κάποιο "υπεροπτικό λόγο" και ορμώμενοι από την ανάγκη να "την πουν" σε κάποιον!!!
Ας μην είμαστε μονίμως αρνητικοί. Ίσως δούμε και κάτι άλλο, πιο καλό!!!

Όταν αρχίσει η κατάβαση δε θα μπορέσετε να μου ξεφύγετε.
Θα είμαι εγώ ή κάποιος άλλος...
Αντίο!

Profile E-mail
User
User

Fri Mar 05, 2010 18:29

τελικά θα γίνει κάνα παιχνίδι η όχι +D :mrgreen:

Image
Image

Profile E-mail WWW
User
User

Fri Mar 05, 2010 21:23

Δεν θα γίνει (τουλάχιστον στην συγκεκριμένη ημερομηνία)...

Αλλά...
Είμαι σίγουρος ότι όταν ο Pit βρει χρόνο θα αναδημοσιευσει το σενάριο, και θα λάβει κατά νου τις συμβουλές των παιδιών...

Πετράν... Συνέχισε φίλε... άκου και τις συμβουλές! Το έχεις... το ξέρω :D :wink:

Image

...Προσοχή στον Γάδαρο...

Profile
New User
New User

Fri Mar 05, 2010 21:46

δεν νομιζω να ξαναανεβασω το παιχνιδι αλλα... ακομα ρε παιδια δεν προλαβα να ανεβασω το παιχνιδι και κατευθειαν ειδα αρνιτικα σχολια δευτερον ας περιμενατε μεχρι το game και θα βλεπατε οτι τα ειχα σκεφτει ολα και σκοπος μου δεν ηταν να παμε να πονεσουμε η να χτυπησουμε αλλα να περασουμε καλα!! τελος παντων αφηνω αυτο τον ρολο για καποιον που οπως λετε ειναι ποιο παλιος η μπορει να τα καταφερει καλυτερα απο μενα. ισως ειναι οτι ειμαι καινουργιος στον χωρο ισως το οτι δεν εχω αρκετη εμπειρια στο να φτιαχνω σεναρια δεν ξερω κακια δεν κραταω σε κανεναν απλα πιστευω αλλη φορα αμα προσπαθει να κανει καποιος μιν προσπαθεια να βλεπουμε πρωτα και μετα να μιλαμε (ειναι καλυτερα γιατι θα εχουμε και λογους για να μιλαμε οχι ετσι χωρις λογο)

Profile E-mail
Pilgrim
Pilgrim

Fri Mar 05, 2010 23:11

Φιλε Pit πιστευω οτι κανενας δεν στην ειπε....Ουτε αφησε υπονοιες να ακυρωσεις το σεναριο

Απλα μετα απο παιχνιδια 2 χρονων στο Σουνιο εχουμε φτασει στο συμπερασμα οτι τα 350 ειναι αρκετα και οτι η χρηση sniper δεν ενδεικνυται στο χωρο αυτο(οπως εχει φανει γενικα σε Ελευσινα κτλ....)....Πιστευω οι επισημανσεις ηταν για αυτο το σημειο και μονο

Οποτε δεν υπαρχει λογος να σκεφτεσαι ετσι και σε διαβεβαιω οτι θα εχει μεγαλη απηχηση το σεναριο σου οταν σκεφτεις να το σηκωσεις...!!!! :wink:

//ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ//.....Κ. ΚΑΒΑΦΗΣ

Image

Profile E-mail
New User
New User

Fri Mar 05, 2010 23:43

δεν ειπα οτι καποιος μου την ειπε απλα σκεφτηκα να αφησω τον ρολο του διοργανωτη σε καποιον ποιο εμπειρο αυτο μονο δεν ειπα κατι αλλο....

Profile E-mail
Warrior
Warrior

Sat Mar 06, 2010 10:45

deadlock wrote:
Είχαμε -και ελπίζω να έχουμε- μπροστά μας ένα αρκετά υποσχόμενο σενάριο. Προσωπικά θα έλεγα ότι είναι το μοναδικό σενάριο που διαβάζω από παίχτη που προέρχεται από το φόρουμ του center -τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα- που φαίνεται να έχει σύνθετο μηχανισμό και μη γραμμική ροή....

Πιτ, η εμπειρία ναι μεν θέλει χρόνο αλλά κάποιοι αφομοιώνουν πολύ γρήγορα και κάποιοι άλλοι μερικές φορές ποτέ (λέγεται αντίληψη). Η σύνθετη σύνθεση που φαίνεται ότι έχει το σενάριο σου δείχνει αν μη τι άλλο ότι είσαι άνθρωπος με αντίληψη και μπορείς να φέρεις εις πέρας την διοργάνωση. Όλοι εδώ μέσα όσοι έχουν σηκώσει παιχνίδια της προκοπής ξεκίνησαν κάνοντας λάθη ή παραλήψεις, οπότε μην σε αγχώνει το πως τελικά θα τρέξει το σενάριο (ε ναι, ο ημίθεος airsofter δεν υπάρχει, είναι μύθος). Αν δείχνει καλό, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι, και αν τελικά βρεθούν "τρύπες" θα ξέρεις τι να διορθώσεις στο επόμενο. Ελπίζουμε να το σηκώσεις τελικά το παιχνίδι και σαν ομάδα θα παραβρεθούμε και ως χέρι βοήθειας αν μας το ζητήσεις.

Φιλικά,
Σπύρος

Image

Profile WWW
Gun Slinger
Gun Slinger

Sun Mar 07, 2010 16:24

Καλημέρα, θα ήθελα να ενημερώσω άπαντες οτι στο Σούνιο στο σπιτάκι που είναι πάνω απο τo bar κατοικεί πλέον κάποιος άνθρωπος και στο πεδίο γενικότερα κυκλοφορούν 2 κουτάβια.

Image

Αν πρόκειται να κάνουμε εκεί παιχνίδι πρέπει να είναι πολύ περιορισμένων συμμετοχών και έκτασης.

Ο άνθρωπος και τα σκυλάκια του κυκλοφορούν σε όλο το χώρο.

Profile
Post new topic Reply to topic  [ 44 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3