|
It is currently Thu Sep 09, 2010 21:43
|
View unanswered posts | View active topics
ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ
| Author |
Message |
|
Helistas
Stuntman
Joined: Fri Oct 20, 2006 18:33 Posts: 1186 Location: Athens - Messogia
|
 Re: ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ Wed Mar 03, 2010 04:44
Μαλλον δεν γινεται, γιατι εγω, ο Ντουλας, ο Σπανιαρντ, ο Μπαμπης τοσο καιρο που φωναζαμε, ειμασταν οι γραφικοι ηλιθιοι και οι αλλοι οι εξυπνοι!!!!!! Τωρα που ξεσπαει η κολαση που διμοιουργησαν, ας τα λουστουν. Γινομαι κακος, ε??? Δεν πειραζει. Ετσι ειμαι και ετσι ημουν. Σε οποιον αρεσει κι αν δεν αρεσει, δεν θα μπορεσει. Καποιοι δεν σεβαστηκαν ουτε τον κοπο τοσων μηνων ετοιμασιων των παιδιων της Λαμιας, ουτε τοσων αλλων που εκαναν 200 και 400 χλμ για να ανεβουν και κατεβουν στη Λαμια. Ουτε στο παιχνιδι, ουτε μετα απο αυτο... Καποιοι εξυπνοι κυριοι λοιπον, εκλεψαν απο το γιλεκο του οικοδεσποτη μας καποιες γεμηστηρες, καποιοι αλλοι (μπωρει και οι ιδιοι) 7 τον αριθμο, εφυγαν απο την ταβερνα χωρις να πληρωσουν το εξευτεληστικο ποσο των 10 ευρω, και αλλα πολλα.... Αυτοι ειστε κυριοι. Μετα σας ενοχλουν τα πριβε. Ετσι απλα.
http://hellreckies.com/index_gr.htm http://www.seppvaty.com/ Οποιος φοβαται, παει σπιτι και κοιμαται... Δεν συμφωνω καθολου με την γνωμη σου, αλλα θα αγωνιστω μεχρι θανατου για να μπορεις να την πεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ...
Last edited by Helistas on Wed Mar 03, 2010 15:45, edited 1 time in total.
|
| |
|
 |
|
BoBKiD
Silent Death
Joined: Sat Oct 15, 2005 14:44 Posts: 1992 Location: Greece - Athens
|
 Re: ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ Wed Mar 03, 2010 09:44
Διευκρίνιση/υπενθύμιση: - Χαμολιά = woodland
- Σούνιο = urban
Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Άλλα όρια και αποστάσεις στο ένα, άλλα στο άλλο. Thanks.
 Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
|
| |
|
 |
|
trapped7
Gun Slinger
Joined: Mon Sep 08, 2008 10:13 Posts: 336 Location: Saronic Gulf
|
 Re: ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ Wed Mar 03, 2010 10:40
Αγαπητέ φίλε Θανάση, επειδή δεν τίθεται θέμα με το αν μου αρέσουν οι κανόνες του έκαστου παιχνιδιού που θέτει ο διοργανωτής του όπως αναφέρεις, αλλά το όλο θέμα, προφανώς έχει να κάνει με κάτι που εγώ δεν έχω καταλάβει... Μπορείς να μου πεις αυτό που αναφέρεις με πλάγια γράμματα (γενικοί κανόνες) που βρίσκεται? Διότι εγώ στους γενικούς κανόνες ασφαλείας και διεξαγωγής παιχνιδιών στο hellasairsoft βλέπω τα παρακάτω: Θεωρώ πάντα ότι μιλάς για τους γενικούς κανόνες ασφαλείας airsoft και όχι έκαστου παιχνιδιού (σενάριο διοργανωτή). Και να ξαναπω ότι αν έχει αλλάξει κάτι στο μιλητό και δεν το έχω πάρει πρέφα να ζητήσω συγγνώμη. ΥΓ: Tο παιχνίδι της Χαμολιάς στο οποίο αναφέρεσαι, πριν ένα χρόνο ήταν αυτό http://www.hellasairsoft.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=1953 και από τον διοργανωτή είχαν αναρτηθεί τα σωστά επίσης όρια.

"......και όταν θα έχουμε το ελικόπτερο από πάνω μας και τις κατακόμβες από κάτω....τότε να σας δω...!!!" ΣΕΠΠΒ/ΑΤΥ
Last edited by trapped7 on Wed Mar 03, 2010 11:30, edited 1 time in total.
|
| |
|
 |
|
deadlock
Warrior
Joined: Wed Mar 26, 2008 19:57 Posts: 522 Location: Athens, Hellas
|
 Re: ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ Wed Mar 03, 2010 11:29
Καλημέρα και από εμένα... Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι συμφωνώ και εξακολουθώ να υποστηρίζω τα όρια που είχαμε θεσπίσει τότε είναι σε λογικά πλαίσια και καλύπτουν επαρκώς τα θέματα ασφάλειας. Είναι δεδομένο ότι το πεδίο πέρα από τα θέματα ασφάλειας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ για να εκμεταλλευτεί ένας σκοπευτής τα πολλά FPS. πόσο μάλιστα αν αποφασίσουν να κατέβουν περισσότεροι των δύο-τριών (πράγμα που είμαι σίγουρος ότι θα γίνει). Έχουμε όμως μπροστά μας ένα γενικότερο θέμα και εν μέρη θα συμφωνήσω παράλληλα και με τον Rocks. Στα "χαρτιά" ο Rocks έχει δίκιο καθώς ο κάθε διοργανωτής μπορεί να σηκώσει παιχνίδι ακόμα και με χρήση ρίψης καφετιέρας αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Είχαμε -και ελπίζω να έχουμε- μπροστά μας ένα αρκετά υποσχόμενο σενάριο. Προσωπικά θα έλεγα ότι είναι το μοναδικό σενάριο που διαβάζω από παίχτη που προέρχεται από το φόρουμ του center -τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα- που φαίνεται να έχει σύνθετο μηχανισμό και μη γραμμική ροή. Για εμένα λοιπόν είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθώ στο πεδίο (χωρίς να παίξω απαραίτητα, αν κρίνω ότι δεν θα είμαι τελικά ασφαλής) και να μεταφέρω με εικόνες πλέον σε κάποιον που δείχνει ότι ενδιαφέρεται και μπορεί να καταλάβει, γιατί δεν μπορεί να μπεί στο συγκεκριμένο πεδίο AEG με 550fps, ή αν μπεί θα είναι ένα επειδή θα το ζητάει το σενάριο και επειδή έχω και ένα παίχτη με πολλαααα κοινώς αποδεχτά διαπιστευτήρια ότι ξέρει πού και ποτε θα το χρησιμοποιήσει. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ παλιών και νέων παιχτών και με το να δημιουργούμε εντάσεις (Γιώργο  ) δεν θα συναντηθούμε ποτέ και πουθενά. Δεν διατίθεμαι να κάμψω έστω και στο ελάχιστο την θέση μου ώς προς τους κανόνες ασφάλειας αλλά καταλαβαίνω ότι όταν αμφισβητείτε η ύπαρξη του Θεού είναι λογικό να αμφισβητούνται και κάποιοι κανόνες που θέσπισαν κάποιοι που οι νεώτεροι δεν τους έχουν δει ποτέ. Θα πρέπει κατά την γνώμη μου να "εκμεταλλευόμαστε" τέτοιες "υποσχόμενες" προσπάθειες για να μεταφέρουμε την όποια "εμπειρία" μας σε ανθρώπους που τουλάχιστον δείχνουν ότι θα μπορούσαν να προσφέρουν ωραία (και ασφαλή) ανοιχτά παιχνίδια ώστε και οι νεότεροι να ξεκολλήσουν από το σύνδρομο "ρίχνω-μπιλάκια-μέχρι-να-καει-το-μοτερ-γιατι-ετσι-και-αλλιως-δεν-υπάρχει-κατι-αλλο-να-κανω-στο-αιρσοφτ" Ας δούμε αν μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά λοιπόν. Τα private είναι καλή και αποδοτική λύση για όλους εμάς που φάγαμε τα "νιάτα" μας για να έχουμε ασφαλή και ενδιαφέροντα παιχνίδια αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερα να μπορούσαμε να είχαμε παιχνίδια μεγάλου εύρους σε αντίστοιχο επίπεδο, χωρίς τραυματισμούς.
|
| |
|
 |
|
trapped7
Gun Slinger
|
 Re: ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ Wed Mar 03, 2010 11:52
Καλημέρα αγαπητέ Σπύρο, όπως ανέφερες επειδή το ανωτέρω ήταν ισως ένα αρκετά υποσχόμενο σενάριο από τον κύριο Pit, γι'αυτό και ασχοληθήκαμε όλοι μαζί του. Θεωρώ ορθό όμως προσωπικά, να τοποθετηθώ εκ των προτέρων στο φόρουμ όσον αφορά τ α όρια fps και τους κανόνες ασφαλείας, τα οποία μου φαίνεται ότι είναι ξεκάθαρα, ώστε να μπορέσω να παραβρεθώ αργότερα στο πεδίο υπό τις σωστές συνθήκες, ακόμα κι αν δεν παίξω, όπως αναφέρεις, ώστε να"βγει" το σενάριο και να αποδειχθούν οι κανόνες επί του πεδίου. όπως φαίνεται και από το α' μου post ανέφερα το γεγονός ότι ο διοργανωτής ή οι παίχτες να έχουν άγνοια του χώρου (πάντα αναφορικά με τα όρια fps)

"......και όταν θα έχουμε το ελικόπτερο από πάνω μας και τις κατακόμβες από κάτω....τότε να σας δω...!!!" ΣΕΠΠΒ/ΑΤΥ
Last edited by trapped7 on Wed Mar 03, 2010 13:12, edited 1 time in total.
|
| |
|
 |
|
Rocks
User
|
 Re: ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ Wed Mar 03, 2010 12:18
1000% συμφωνώ μαζί σου και γενικότερα σε όλο σου το ποστ!!! το σενάριο του πιτ δεν ήταν μέσα στα όρια ασφαλείας? εάν δεν κάνω λάθος νομίζω πως ναι... (το λέω χωρίς διάθεση κόντρας και άλλες τέτοιες εγωιστικές αηδίες, μην παρεξηγηθώ!)Μήπως με πολύ απλά λόγια δεν συμφωνείτε με την ύπαρξη sniper στο συγκεκριμένο πεδίο? γιατί άλλο το δεν μπορεί να παίξει sniper, λόγο συνθηκών, αποστάσεων, μορφολογία εδάφους κλπ κλπ κλπ και άλλο δεν τηρούνται τα όρια ασφάλειας...  από όσο ξέρω δεν έχει αλλάξει τίποτα από τα όρια και πολύ καλά τα λες!!! Μάλιστα ο πιτ μας ζήτησε να φέρουμε και τους 2 μετρητές που έχουμε στην ομάδα, για να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην μέτρηση!! ετσι ετσι... ΕΛΕΟΣ .. δεν υπάρχει έλεος τελικα??? και όπως είπε κάποιος με ασπρα φουντωτα μαλλιά " το συμπαν έχει όρια, η ανθρώπινη βλακεία ομως δεν έχει..."
 you can run, but you can not hide
Last edited by Rocks on Wed Mar 03, 2010 12:40, edited 1 time in total.
|
| |
|
 |
|
trapped7
Gun Slinger
|
 Re: ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ Wed Mar 03, 2010 12:37
Σούνιο=urban=350 fps ολα.

|
| |
|
 |
|
BoBKiD
Silent Death
|
 Re: ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ Wed Mar 03, 2010 12:50
Σπύρο, the facts are (και τα ξέρεις ΠΟΛΥ καλά): - Οι κανόνες ασφαλείας είναι απαραβίαστοι! (fps, γυαλιά κλπ) Rule No1: πάνω από όλα η ασφάλεια
- Οι κανόνες του σεναρίου είναι στην κρίση του οργανωτή, αρκεί να ΜΗΝ παραβιάζονται οι κανόνες ασφαλείας.
- Τους κανόνες των fps δεν τους βρήκε κάποιος τυχαία σε ένα βουνό γραμμένους πάνω σε πέτρινες πλάκες, αλλά έγιναν με ψηφοφορία ΠΑΙΧΤΩΝ (συμπεριλαμβανόμενων και μελών των Κύκλων, φίλε deadlock).
Από τα λεγόμενά σου βλέπω ότι θεωρείς πως ο "παλιός" helistas έκανε κακό που "την είπε" στον "νέο" rocks, γιατί υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ "παλαιών" και "νέων", και πως πρέπει να κάνουμε που και που τα στραβά μάτια στους κανόνες ασφαλείας, για να μην χαλάμε τις καρδιές μας. Αλλά σταματάω εδώ για να μην επιρρεαστεί η μυστική ψηφοφορία σας για την ομάδα Sandmen... @ Θανάση και Pit, και εγώ θα γούσταρα να έπαιζα με το Kar98 στο Σούνιο, αλλά σαν Μπάμπης δεν μπορώ να σας εγγυηθώ πως εάν π.χ. πεταχτεί κάποιος μπροστά μου στα 3 μέτρα, την ώρα που σημαδεύω με αυτό, δεν θα του ρίξω από την τρομάρα μου. Και ξέρουμε τι σημαίνει 550 fps από τα 3 μέτρα... Να τονίσω πως ΔΕΝ είμαστε αντίθετοι στην δημιουργία σεναρίων/παιχνιδιών όπως αυτό του Pit. Το αντίθετο μάλιστα, τα υποστηρίζουμε 1000% και θα είμαστε εκεί για να το δείξουμε και στην πράξη, αρκεί όμως να μην υπάρχει η παραμικρή "παραβίαση" των βασικών κανόνων ασφαλείας. Εξού λοιπόν και ο διάλογος που γίνεται για τα fps. 
|
| |
|
 |
|
Rocks
User
|
 Re: ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ Wed Mar 03, 2010 13:02
 you can run, but you can not hide
|
| |
|
 |
|
BoBKiD
Silent Death
|
 Re: ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ Wed Mar 03, 2010 13:28
|
| |
|
 |
|
easy
Gun Slinger
Joined: Tue Mar 11, 2008 19:24 Posts: 384 Location: Athens - Hellas
|
 Re: ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ Wed Mar 03, 2010 13:31
Το θέμα είναι ότι δεν χωράει στο πεδίο ρόλος sniper η ότι απαγορεύεται να δηλώσει κάποιος σενάριο με sniper σε urban στο hellas airsoft forum. Εγώ πάντως θα περίμενα πρώτα το σενάριο για να δω τι είχε να προτείνει ο συγκεκριμένος διοργανωτής... Η ομάδα των κύκλων υποστηρίζει την προσπάθεια του pit και την σέβεται καθώς και σέβεται τους κανόνες ασφαλείας. Ο αγαπητός PIT σήκωσε ένα open παιχνίδι σε δύσκολη εποχή και παρακάλεσε όλους να τον βοηθήσουν ώστε όσοι νέοι παίχτες αλλά και παλαιότεροι παρευρεθούν στο πεδίο να ενημερωθούν και να ενημερώσουν σωστά για κανόνες ασφαλείας αλλά και για συμπεριφορά μέσα στο παιχνίδι. Και όλα αυτά για να μην έχουμε τα περιστατικά που συνέβησαν κάποια Κυριακή στην Ελευσίνα. btw Το παράδειγμα που χρησιμοποιείς Bob για το Kar είναι τελείως άκυρο γιατί το ίδιο μπορεί να ισχύσει και στο woodland! Δεν θα μπω στη διαδικασία αντιπαράθεσης και το αφήνω εδώ. Ασφάλεια πάνω από όλα Easy
it doesn't matter who wins... but how the game is played!
|
| |
|
 |
|
deadlock
Warrior
Joined: Wed Mar 26, 2008 19:57 Posts: 522 Location: Athens, Hellas
|
 Re: ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ Wed Mar 03, 2010 13:49
Rocks το θέμα με τα "σναϊπερικα" είναι ότι μπορούν να παίξουν μόνο από συγκεκριμένα σημεία του πεδίου και προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις, γεγονός που τα καθιστά δυσκίνητα και επικίνδυνα αν κινηθούν ελεύθερα στο πεδίο όπου οι αποστάσεις κατά συνθήκες μικραίνουν σημαντικά. Εκεί κολλάει και η όλη δουλειά, και αυτό ουσιαστικά επισημαίνουν όλοι οι παραπάνω καθώς κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα τηρηθούν οι παραπάνω συνθήκες σε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Μπάμπη, προσωπικά καταλήγω ότι μετά από τόσες συζητήσεις ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι κανείς δεν είναι σε θέση να την "λεει" σε κανένα, και αυτό ήθελα να επισημάνω. Αυτό λοιπόν που τόνισα, σε σχέση με το ποστ του Γιώργου, είναι ότι την ίδια τοποθέτηση θα μπορούσε να την κάνει και με πιο "συμβουλευτικό" χαρακτήρα και όχι επιθετικό, αν θέλουμε να έρθουμε όλοι πιο κοντά. Όταν βλέπεις ότι έχει γίνει μια καλή προσπάθεια και "μπάζει" σε ένα συγκεκριμένο θέμα -αν σε ενδιαφέρει- προσεγγίζεις με φιλικό τρόπο μήπως και κάνεις αποδεκτή την θέση σου. Αν τελικά δεν σου κάνουν οι κανόνες, απλά δεν συμμετέχεις στο παιχνίδι. Δεν λέω κάτι διαφορετικό με ότι έχουμε αποδεχτεί ως "σωστό" και "ασφαλές", απλά διαφέρω στον τρόπο προσέγγισης. BTW Η σπόντα σου για τα μεταξύ μας διαδικαστικά ήταν διασκεδαστικότατη 
|
| |
|
 |
|
Vaszi bacsi
Stuntman
Joined: Tue Oct 24, 2006 04:57 Posts: 1118 Location: The People's Republic of Airsoftstan
|
 Re: ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ Wed Mar 03, 2010 14:35
Καλημέρα, από ότι φαίνεται όλοι λέμε σχεδόν το ίδιο πράγμα... Το παιχνίδι του Πιτ έχει μηχανισμό και είναι γαρνιρισμένο με ιστοριούλα. Ο συνδυασμός εγκυάται επιτυχία, σε αντίθεση με άλλα "σενάρια" όπου μπάζουν από παντού (βλ. 2 σελίδες παπάτζα και τελικά άμυνα-επίθεση με 450 ΦΠΣ στα 2 μέτρα...). Θα επισημάνω άλλη μια φορά τα θέματα ασφαλείας!!! Κάποιοι από εμάς πολεμήσαμε Θεούς και Δαίμονες για να εφαρμοστούν κάποιοι κανόνες (έχοντας απέναντι μάγκες των οποίων τα επιχειρήματα ήταν επιπέδου "Είμαστε άντρες, αντέχουμε τα FPS" και "Ε, έριξα 4 εκατομύρια ευρώ για να το κάνω 800 FPS γιατί να μην σου ρίξω από τα 2 μέτρα?"  ). Και ουσιαστικά οι κανόνες αυτοί δεν ήταν αποτέλεσμα της φαντασίας μας, αλλά βασισμένοι σε κανόνες που ισχύουν σε κοινότητες οι οποίες μετράνε 10 χρόνια ζωής... Προφανώς σε όποιον δεν αρέσουν οι κανόνες του εκάστου παιχνιδιού που θέτει ο διοργανωτής του και που είναι μέσα στους γενικούς κανόνες, πολύ απλά ΔΕΝ έρχεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αρκεί βέβαια οι κανόνες αυτοί να είναι νομότυποι. Ρεαλιστικά αυτό σημαίνει πως αν υπάρχει dress code (όλοι φοράμε ροζ στολές λαγού...), με την δήλωση συμμετοχής αυτόματα συμφωνείς σε αυτό. Αν ο διοργανωτής έχει θεσπίσει 5 ΒΒς ανα γεμιστήρα, τότε αν έχεις σκοπό να βάλεις 650, απλά μην έρθεις... Κοινή λογική πως αν ο διοργανωτής πει όριο τα 1897 FPS σε πεδίο που παίζεις μπιλάκια από πόρτα σε πόρτα, αυτό δεν σημαίνει πως κάποιος αν συμφωνήσει είναι εντάξει. Αντίθετα αν συμφωνήσει, θα τον χαρακτήριζα ******** και ************ (προσθέστε μόνοι σας τους χαρακτηρισμούς) και θα έπρεπε να αποβληθεί δια παντός από οποιοδήποτε παιχνίδι... Τέλος, προσωπικά περιμένω το πότε θα οργανωθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι, διότι θεωρώ πως είναι αρκετά συμπαθές και θα πρέπει να ενθαρύνονται τέτοιες προσπάθειες...
NUMQUAM FIDELIS ARMALITES LEAD THE WAY? WELL, 100 MILLION AKs SAY OTHERWISE http://redvaszi.blogspot.com/ الله أَكْبَر MILSIM Airsoft my ass...
|
| |
|
 |
|
Shadowjack
Warrior
Joined: Mon Jan 07, 2008 10:28 Posts: 569 Location: Athens, Greece
|
 Re: ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ Wed Mar 03, 2010 14:46
Και όχι μόνο. Τα όρια στηρίχτηκαν επάνω σε έρευνες που έχουν γίνει στην ευρωπαϊκή ένωση για την ταχύτητα πάνω από την οποία υφίσταται ζημιά ο ανθρώπινος οργανισμός από σφαιρίδιο airsoft (350 fps), όρια με τα οποία, ότι και να λέμε, θα πρέπει να συμμορφωθούμε συν τω χρόνω είτε το θέλουμε είτε όχι. Ειδεμή, έχω ένα revolver που ρίχνει πλαστικά σφαιρίδια στα 980 fps, αν θυμάμαι καλά...

It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop, ever, until you are out.
|
| |
|
 |
|
trapped7
Gun Slinger
|
 Re: ΣΟΥΝΙΟ 07/03/2010 URBAN ΑΚΥΡΟ Wed Mar 03, 2010 14:49
Δηλαδή αυτοί:Δεν είδα κανέναν να διαφωνεί στο φόρουμ όμως και προφανώς ούτε με πμ του στάλθηκε κάτι, γιατί φάνηκε ότι ο κατά τ'άλλα ο συμπαθέστατος Pit, δεν γνώριζε τίποτα. Τελικά: Σούνιο= URBAN = 350fps όλα

|
| |
|
|