Hellas Airsoft Hellas Airsoft  
It is currently Wed Sep 08, 2010 09:18

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
B' ΓΥΡΟΣ "Τυφλές" βολές, ΑΤΤΙΚΗ μόνο. 

"Τυφλές" βολές, ναι ή όχι;
ΝΑΙ 43%  43%  [ 10 ]
ΟΧΙ 57%  57%  [ 13 ]
Total votes : 23

B' ΓΥΡΟΣ "Τυφλές" βολές, ΑΤΤΙΚΗ μόνο. 
Author Message
Silent Death
Silent Death

Παίδες, να υπενθυμίσω κάτι:

Το αποτέλεσμα του poll δεν έχει καμία σχέση με την οργάνωση των παιχνιδιών. Είναι μόνο για να πούμε την άποψή μας αλλά και για να βρούμε μία μέση λύση για τις διάφορες εξαιρέσεις (π.χ. όπως πολύ σωστά ανέφερε ο deadlock, ο εγκλωβισμένος μπορεί να παραδοθεί ή ο επιτιθέμενος να τον αφήσει να απομακρυνθεί για 4 secs, κλπ κλπ)

Στα εβδομαδιαία παιχνίδια μας, όπως όλοι ξέρετε, ισχύουν οι γνωστοί σε όλους μας κανόνες (fps, προστασία κλπ). Αν πρόκειται για μεγάλο σενάριο, τον λόγο θα τον έχουν οι διοργανωτές, πάντα μέσα στα πλαίσια των standard κανόνων.

Image
Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!

Last edited by BoBKiD on Tue Jun 03, 2008 19:49, edited 1 time in total.

Profile E-mail
Gun Slinger
Gun Slinger

Γεια σα και παλι...
Την πρωτη φορα που ψηφισα δεν ειχα προθεση να δικαιολογησω την αποψη μου...αλλα υστερα απο συζητηση με τον Vasni μου εδωσε να καταλαβω (δινοντας παραδειγμα οτι καποιος ψηφισε no limits fps για CQB ... :? )οτι καλο ειναι να γνωριζουμε ποιος ειναι υπερ και ποιος κατα...

Σε αυτο το poll μεχρι τωρα βλεπω πως ολοι οσοι ψηφισαν κατα εχουν δικαοιολογησει και τεκτμηριωσει την αποψη τους... Με αυτη την ευκαιρια θα ηθελα να δω και ποιοι ειναι ολοι αυτοι που ειναι υπερ αλλα και ποια τα επιχειρηματα τους...

Φιλικα
Π.

it doesn't matter who wins... but how the game is played!

Profile
Silent Death
Silent Death

Ελπίζω μονο να μην χρειαστεί και Γ μέρος

Απο την μέρα, που κάποιος ασχολείται επαγγελματικά-οικονομικά με ένα hobby, αυτό παύει να είναι hobby και γίνετε βιοποριστική ασχολία-εργασία-κονόμα... με ότι αυτό συνεπάγεται...........για όσους παραμένουν χομπίστες

Profile E-mail WWW
Pilgrim
Pilgrim

Psifisa kai egw pali oxi. Exei dikio o Basilis. Parakalw tsekarete to parakatw link.

http://sequoiaairsoft.com/img/bbdamage2.jpg

Kon

Image

Profile
Silent Death
Silent Death

Μήπως θα έπρεπε να το αναφέρουμε και το συγκεκριμένο όσον αφορά τα FPS? Έτσι για να λύνονται οι απορίες όταν φωνάζουμε κάτω από 350(που για εμενα πολλά είναι) στα CQΒ και τη πάει να πει να χειρίζεσαι σωστά ένα sniper παιχνίδι απέναντι στο συμπαίχτη σου :?:

Απο την μέρα, που κάποιος ασχολείται επαγγελματικά-οικονομικά με ένα hobby, αυτό παύει να είναι hobby και γίνετε βιοποριστική ασχολία-εργασία-κονόμα... με ότι αυτό συνεπάγεται...........για όσους παραμένουν χομπίστες

Profile E-mail WWW
Stuntman
Stuntman

Οπως ειπε και ο Entry ΝΑΙ σαν λειτουργια αμυνας,ΟΧΙ σαν μεσο επιθεσης και γενικοτερα τακτικης. Εαν θελησει καποιος να επικαλειται συνεχεια τυφλες βολες για μενα ειναι το ιδιο σαν να τρωει ΒΒ και να μην το λεει. Απο την αλλη εαν επιτρεπεται θα το γυρισουνε μερικοι προς το speedball. Με λιγα λογια παντα θα υπαρχει ο μ@%@#@$ της υποθεσης. Που σημαινει οτι θα σας την σπασω παλι και βαζω οχι ξανα :lol: :lol: :lol:

http://hellreckies.com/index_gr.htm
http://www.seppvaty.com/
Οποιος φοβαται, παει σπιτι και κοιμαται...
Δεν συμφωνω καθολου με την γνωμη σου, αλλα θα αγωνιστω μεχρι θανατου για να μπορεις να την πεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ...

Profile WWW
Pilgrim
Pilgrim

K.O.N wrote:
Psifisa kai egw pali oxi. Exei dikio o Basilis. Parakalw tsekarete to parakatw link.

http://sequoiaairsoft.com/img/bbdamage2.jpg

Kon

Ρε ΚΟΝ? Πότε πήρες προαγωγή σε HRT και έχεις το Σήμα στο AVATAR? :lol:

Image

JOIN NOW THE LASD SEB!

Profile E-mail
Pilgrim
Pilgrim

ψήφισα και εγώ όχι γιατί πρώτον μου αρέσει να με βλέπει ο αντίπαλος να τον έχω στα σκοπευτικά μου και ... :twisted: να τρέμει... και δεύτερον γιατί άμα είναι να βγάζουμε τις κάνες απο τις γωνίες και να ψεκάζουμε αδιακρίτως μπάς και κανένας κακομοίρης κινείται και φάει καμιά μπίλια.. ε τότε με συγχωρείτε συνάδελφοί να πάρουμε τα μεταλλικά hop ups. τα red dots, τις ACOG και κάθε άλλη π@π@ρι@ που έχουμε ακριβοπληρώσει και να τις βάλουμε στον π...το μας!για κάνε ένα practical shooting match να δείς πόσοι ξερουν τι κάνει το μπροστά σκοπευτικό και τι το πίσω, γιατί το AEG δεν είναι ψεκαστικό για αμπέλια! χωρίς παρεξήγηση για τους φίλους των Μεσογείων :D :D

Ανδρών επιφανών,πάσα Γη,τάφος!

Profile E-mail
Silent Death
Silent Death

καλημέρα σας,

Vasci Bacsi wrote:
Quote:
Για ποιο λόγο η κοινότητα αγχώνεται για το πώς ο κόσμος θα βρει τρόπους να κλέψει? Αν ο οποιοσδήποτε παίκτης ψάχνεται να κλέψει, η πόρτα είναι εκεί στα δεξιά, δίπλα στις σκάλες…Προσωπικά αρνούμαι να μπω στην λογική…Το airsoft είναι παιχνίδι τιμής.

Μα αγαπητέ μου φίλε, αυτό ακριβώς προσπαθώ να εξηγήσω

@ easy: Πιστεύω πως έχουμε εξηγήσει τις απόψεις μας, δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση κάποιον που θα έπαιζε μονο με τυφλές βολές και χωρίς να ακουμπά το "όπλο" του στον ώμο (σαν paintball-άς).

Η υπαρξη του κανόνα δημιουργεί σημεία τριβών, οπότε προτιμώ να έχω απεναντί μου κάποιον που δεν ξέρει και δεν θέλει να μάθει να παίζει, απο το να έχω επιπλεόν και τις διαφωνίες του όλη την ώρα.

Παρόλα αυτά,
Φαίνεται πως η πλειοψηφία είναι εναντίων των τυφλών βολών όπως και να τις καταλαβαίνει ο καθένας. Αν είναι τόσο σημαντικό στην κοινότητα μας να έχουμε αυτό τον κανόνα τότε ας γίνει, να δούμε που θα οδηγήσει. Μπορεί όντως να βγεί σε καλό.

Θα έλεγα επίσης οτι δεν υπάρχει λόγος να κρατήσουμε το poll ανοιχτό, 65-35 είναι καλό δείγμα δημοκρατικής πλειοψηφίας.

Καλό παιχνίδι λοιπόν στο πεδίο, μένει να το βάλουμε στην πράξη.

Χαιρετισμοί,

Spaniard

Who Dares Wins
Hell Reckies Airsoft Team

Profile E-mail WWW
Gun Slinger
Gun Slinger

Αγαπητε Spaniard το μονο που ηθελα να θιξω με το προηγουμενο post μου ειναι οτι σε αυτο το poll (οπωs και στο προηγουμενο) ειδα την αποψη σου, του Bobkid, και του Punisher ενω οι ψηφοι ειναι περισοτεροι απο 3... :wink:
Τα λεμε στο πεδιο
Φιλικους Χαιρετισμους!

it doesn't matter who wins... but how the game is played!

Profile
Warrior
Warrior

Ρε παιδιά, νομίζω οτι η απαγόρευση των Τ.Β. δεν είχε δημιουργήσει και ούτε θα δημιουργήσει προβλήματα... Τώρα αν επικαλεστεί κάποιος Τ.Β. μέσα στο παιχνίδι δεν είναι το τέλος του κόσμου. Θυμάμαι σε κάποιο από τα πρώτα μου παιχνίδια είχα ζητήσει και εγώ από παίχτη να προσέχει τις βολές του αλλά πλέον έχω φτάσει να μη δίνω τόσο σημασία στο παίξιμο του αντίπαλου αλλά στο δικό μου.

Ο κανόνας καλό είναι να υπάρχει και η χρήση του στο παιχνίδι να εφαρμόζεται ως προτροπή αλλαγής τακτικής στους παίχτες που εφαρμόζουν Τ.Β. και όχι ως "κράξιμο" και αιτία καυγά.

Αν έχουμε κανόνα την απαγόρευση μετά θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο μια εξαίρεση στο τόσο, το οποίο δεν νομίζω οτι καταστρέφει το παιχνίδι. Και ασφαλώς δεν υπάρχει λόγος για αφορμές "μαστιγώματος στο safe house για παραδειγματισμό" αν συμβεί κάποιο μεμονωμένο περιστατικό.. :D - fil με νιώθεις ε; :D . Το θέμα είναι να περνάμε καλά!!

Επίσης το θεωρώ δεδομένο οτι όταν σε βρεί BB είσαι έξω, ασχέτως αν η βολή είναι τυφλή η όχι.

Αυτά είχα να προσθέσω,
Σ.

Image

Profile WWW
User
User

Εγω θα προτημουσα οταν χτυπηθω να ειναι επειδη με στοχευσε ο αλλος και οχι επειδη ψεκασε 50 bbs στον αερα

Profile
Moderator
Moderator

Συμφωνώ με τον Spaniard πως δεν χρειάζεται να μείνει άλλο ανοιχτό το poll και, αν και ψήφισα ΝΑΙ και τη 2η φορά, δεν έχω πρόβλημα με το αποτέλεσμα.
Ίσως να φανούν τα πλεονεκτήματα (και ελπίζω όχι προβλήματα) σε βάθος χρόνου.

Image

Profile ICQ WWW
Warrior
Warrior

marios4 wrote:
Εγω θα προτημουσα οταν χτυπηθω να ειναι επειδη με στοχευσε ο αλλος και οχι επειδη ψεκασε 50 bbs στον αερα

Προφανώς αυτό είναι μέσα στους βασικούς στόχους του κανόνα. Η λογική του ψεκάσματος άπειρων BB's ανήκει στο speedball... Αλλά ας θυμόμαστε όλοι οτι ο κανόνας πριν και πάνω από τις Τ.Β. είναι οτι αν χτυπηθείς είσαι έξω!

Image

Profile WWW
Silent Death
Silent Death

Αν δεν υπάρχει σκόπευση, τότε η βολή είναι τυφλή.
Οπότε αν χρησιμοποιήσουμε κάτι σαν αυτό:

Image

Image

...τότε μπορούμε να σκοπεύσουμε πίσω από ένα τοίχο, κάτω από ένα αυτοκίνητο, πίσω από μια γωνία κλπ κλπ

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
http://www.aimpoint.com/o.o.i.s?id=67&p ... uct_id=463

Image
Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!

Profile E-mail
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next