Hellas Airsoft Hellas Airsoft  
It is currently Thu Sep 09, 2010 21:55

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2
"Εκρηκτικά" βοηθήματα, ναι ή όχι; 

Κροτίδες, καπνογόνα κλπ. Ναι ή Όχι
ΝΑΙ 78%  78%  [ 29 ]
ΟΧΙ 22%  22%  [ 8 ]
Total votes : 37

"Εκρηκτικά" βοηθήματα, ναι ή όχι; 
Author Message
Pilgrim
Pilgrim

Fidel wrote:
8a po kai ego ligo tin gnomi mou ,pano se auto ,mias k to aneferes ,to oti petaxes xeiropiiti xirobombida mesa sto safe room nomizo oti ine la8os ,dioti oi pio poloi eki mesa den foragan gialia (ego - o kiriakos - o theon,p.x.),deuteron,tin petaxes aproidopiita (ean to xerame 8a ixame bgei exo k den 8a ka8omastan me mia "gourouna sto 0,5 metro),triton ,ap'oti ipo8ike itan iperboliko to oti xrisimopiises "gourouna" se mia toso mikri posotita me BB's (polla apo ta opia diamelistikan se arketa komatia) 8a mporouses na ixes bali kati me mikroteri isxi.

exefrasa tin gnomi mou ,mias k to anaferate,euxaristo :wink:

Σε αυτα τα posts ο καθενας αναφερει ελευθερα την γνωμη του σχετικα με τα '' βοηθηματα''.Περαν του οτι και o Vaszi και εγω αναφερομασταν σε μερα την οποια δεν εισουν παρον,περαν του οτι κανενα απο τα παιδια δεν μου εξεφρασε δυσαρεσκια,φαινεται οτι παιζεις ενα παιχνιδι εντυπωσεων το οποιο δεν αποσκοπει καπου,η μηπως αποσκοπει?

Entryman

''TIMH KAI ΔΟΞΑ''

http://hellreckies.com/index_gr.htm

Profile
Banned
Banned

entryman wrote:
Fidel wrote:
8a po kai ego ligo tin gnomi mou ,pano se auto ,mias k to aneferes ,to oti petaxes xeiropiiti xirobombida mesa sto safe room nomizo oti ine la8os ,dioti oi pio poloi eki mesa den foragan gialia (ego - o kiriakos - o theon,p.x.),deuteron,tin petaxes aproidopiita (ean to xerame 8a ixame bgei exo k den 8a ka8omastan me mia "gourouna sto 0,5 metro),triton ,ap'oti ipo8ike itan iperboliko to oti xrisimopiises "gourouna" se mia toso mikri posotita me BB's (polla apo ta opia diamelistikan se arketa komatia) 8a mporouses na ixes bali kati me mikroteri isxi.

exefrasa tin gnomi mou ,mias k to anaferate,euxaristo :wink:

Σε αυτα τα posts ο καθενας αναφερει ελευθερα την γνωμη του σχετικα με τα '' βοηθηματα''.Περαν του οτι και o Vaszi και εγω αναφερομασταν σε μερα την οποια δεν εισουν παρον,περαν του οτι κανενα απο τα παιδια δεν μου εξεφρασε δυσαρεσκια,φαινεται οτι παιζεις ενα παιχνιδι εντυπωσεων το οποιο δεν αποσκοπει καπου,η μηπως αποσκοπει?

Entryman

den katalaba se pia mera anaferosoun , den aposkopo kapou ,alla pisteuo oti itan la8os sou to oti erixes tin autosxedia xeirobombida mesa sto safe room k tin erixes apro'i'dopiita , kano la8os? ean kano la8os sou zito signomi. ( den exo kati enantion sou isa isa se ektimo arketa).

k ego sto parel8on exo kani xrisi xeirobombidon alla k enimerosa k se anixto xoro tis erixa (pauliani).

1st airsoft game:1984 in greece!!!!!

Profile E-mail
Pilgrim
Pilgrim

διαβασα για εκρηκτικα και ως ειδικος(λογω εκπαιδευσεως και εκτος στρατευματος) αναφερω πως θελει μεγαλη προσοχη διοτι στα εκρηκτικα επιτρεπεται το εξης λαθος:ΚΑΝΕΝΑ !ως προς το airsoft πιστευω πως μονο οι χειροβομβιδες που πληρουν τους ορους παιζουν!προς τον φιλο entryman,που πολυ συμπαθησα το ομολογω :) δεν ριχνουμε σε κλειστους χωρους οταν μερικοι ειναι επισκεπτες και δεν φορουν γυαλια.ημουν παρων στο safehouse :shock: :shock:, και δεν βαζουμε μεγαλους "πυροκροτητες"διοτι τα bbs δεν εκτινασονται ακεραια αλλα σε θραυσματα, τα οποια ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ και τα υπολοιπομενα κενα των βαλλιστικων γυαλιων.παντα με ασφαλεια παιδια για να περναμε ωραια! :D :D :D :D :D

Ανδρών επιφανών,πάσα Γη,τάφος!

Profile E-mail
Moderator
Moderator

Χμμ, διαβάζω τα post σας και το συμπέρασμα που βγάζω είναι "ναι μεν, αλλά". Η συντριπτική πλειοψηφία λοιπόν έχει ψηφίσει ναι στα καθαρά airsoft "εκρηκτικά" (αυτά δηλαδή που πωλούνται από airsoft retailers) και όχι στα αληθινά εκρηκτικά, πασχαλιάτικα, αυτοσχέδια, καπνογόνα κλπ. Αν κάνω λάθος θα μπορούσαμε να κλείσουμε αυτό το poll και να φτιάξω από ένα poll ειδικά για κάθε τύπο ξεχωριστά. Πιστεύω όμως πως έχω πέσει μέσα, τι λέτε;

Angel -Fallout Rangers

"We like punk, you know what I mean, right?"
_ Kim Gordon (Sonic Youth)

Image

Profile E-mail WWW
Silent Death
Silent Death

Καλημέρα,

Ο κόσμος έχει δικαίωμα να διατηρεί τη γνώμη που θέλει, και στο τέλος η πελιοψηφία έχει πάντα δίκιο.

Αυτό που πάντως με "χαλάει" προσωπικά είναι όταν βλέπω "τηλεδίκες" και παρόμοια περιστατικά ασκοπου εντυπωσιασμού και πόλωσης γνώμης.

Ο vasci αναφέρθηκε σε περιστατικό μεταξύ λίγων παιχτών σε μέρα που οι περισσότεροι ήμασταν απώντες, και ο Fidel σε περιστατικό οπου και εγώ ήμουν παρών, επιπλέον συγχυσε γεγονότα - δεν καταλαβαίνω γιατί...

Ενα post με poll είναι μια ψήφος με γνώμη, σαν εκλογές με αιτιολόγηση. Απο ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχουν υστερόβουλοι λόγοι ώστε να προσπαθήσουμε να χειραγωγήσουμε τη σκέψη των άλλων και να κερδίσουμε σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων για κάποιο σκοπό. Οπότε, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατι ο Fidel προσπαθεί να πραγματοποιήσει μια τέτοια χειραγώγηση?

Ήμουν μέσα στο δωμάτιο τη μέρα της δοκιμής οπου ήταν παρών και ο Fidel, και η ρίψη δεν ήταν καθόλου απροειδοποίητη, επιπλέον το κάναμε απο κοινή περιέργεια όλων να δούμε αν απο κάτι τέτοιο μπορούν να μας πετύχουν τα ΒΒs. Θεωρώ την επιμονή του Fidel ως αδικαιολόγητη παραπληροφόρηση. Κάτι τέτοιο το βλέπουμε μόνο παρακολουθώντας επισκόπηση ημέρας απο τη Βουλή, και θυμίζει εχθρικό πόλεμο εκλογικών κομμάτων. Κάπου εδώ παυω να καταλαβαίνω το λόγο ολης αυτής της διαφωνίας.

Παρακαλώ ψηφίστε συμφωνα με αυτό που πιστεύετε. Επιπλεόν η γνώμη μου θα ήταν οτι σε topics κανονικά, οι απόψεις δίνουν και παίρνουν, τα topic με poll, ποστάρουμε για να ψηφίσουμε και περιορίζουμε την ανταλαγή απόψεων. Ετσι πίστευα. Έχω κάνει λάθος?

Χαιρετισμοί σε όλους,

Spaniard

Who Dares Wins
Hell Reckies Airsoft Team

Profile E-mail WWW
Warrior
Warrior

Να συμφωνήσω και να προσθέσω στον φίλο Spaniard ότι η κακή χρήση -αν θέλουμε να περιγράψουμε ως τέτοιο το παραπάνω περιστατικό- από το επικίνδυνο αξεσουάρ είναι διαφορετικά θέματα…

Το poll γίνεται κυρίως για να αποφασίσουμε αν θα γίνεται χρήση τέτοιων βοηθημάτων, και παράλληλα παραμένει το θέμα του τι θα επιτρέπεται και τι όχι!

Τέλος, το μόνο που με προβληματίζει στο να επιτραπούν τα χειροποίητα είναι οτι δεν ξέρω τι προβλήματα μπορεί να προκύψουν στο μέλλον από άπειρους μεν, παθιασμένους δε, παίχτες που ίσως η εμπειρία τους σε εκρηκτικά δεν είναι μεγάλη… Αυτό το ζήτημα όμως θα μπορούσε να λυθεί σε επόμενο, πιο αναλυτικό topic όπως προτείνει ο Angel, ε;

Image

Last edited by deadlock on Fri Apr 11, 2008 12:06, edited 1 time in total.

Profile WWW
Moderator
Moderator

Αν θέλετε, πολύ ευχαρίστως. Απλά έχω την εντύπωση οτι λίγο-πολύ, η πλειοψηφία είπε ναι σε καθαρά airsoft λύσεις και όχι σε όλες τις υπόλοιπες. Up to you.

Angel -Fallout Rangers

Image

Profile E-mail WWW
Pilgrim
Pilgrim

Θα ηθελα να ζητησω συγνωμη σε οσους δυσαρεστηθηκαν απο αυτη μου την ενεργεια,δηλαδη, για την χρηση της ( h.g) εντος του SAFE HOUSE,περαν του οτι δεν θα επαναληφθει ο σκοπος μου ηταν καλος.Ναι μεν ηταν προιδοποιημενη αλλα δεν επρεπε να γινει καμια δοκιμη εκει μεσα.Καλο ειναι να αποφευγονται οι υπερβολες στις κατασκευες αλλα και γενικοτερα.Και παλι συγνωμη.

Υ.Γ Αυτο ομως που θα εκτιμουσα αφανταστα θα ηταν να ακουγα επιτοπου τα οποιαδηποτε παραπονα σας,απο την στιγμη που εισασταν εκει, και οχι μεσω του forum δυο εβδομαδες μετα.

Με εκτιμηση

Εntryman

''TIMH KAI ΔΟΞΑ''

http://hellreckies.com/index_gr.htm

Profile
Moderator
Moderator

entryman wrote:
θα εκτιμουσα αφανταστα θα ηταν να ακουγα επιτοπου τα οποιαδηποτε παραπονα σας,απο την στιγμη που εισασταν εκει, και οχι μεσω του forum δυο εβδομαδες μετα.

Και γω πιστεύω οτι τα πάντα πρέπει να λύνονται επι τόπου. Και ειδικά θέματα βολών που έγιναν/δεν έγιναν αντιληπτές.

Angel -Fallout Rangers

Image

Profile E-mail WWW
Banned
Banned

entryman wrote:
Θα ηθελα να ζητησω συγνωμη σε οσους δυσαρεστηθηκαν απο αυτη μου την ενεργεια,δηλαδη, για την χρηση της ( h.g) εντος του SAFE HOUSE,περαν του οτι δεν θα επαναληφθει ο σκοπος μου ηταν καλος.Ναι μεν ηταν προιδοποιημενη αλλα δεν επρεπε να γινει καμια δοκιμη εκει μεσα.Καλο ειναι να αποφευγονται οι υπερβολες στις κατασκευες αλλα και γενικοτερα.Και παλι συγνωμη.

Υ.Γ Αυτο ομως που θα εκτιμουσα αφανταστα θα ηταν να ακουγα επιτοπου τα οποιαδηποτε παραπονα σας,απο την στιγμη που εισασταν εκει, και οχι μεσω του forum δυο εβδομαδες μετα.

Με εκτιμηση

Εntryman

...exis apolito dikio sou zitato signomi ekmerous k ton trion mas :D :D

1st airsoft game:1984 in greece!!!!!

Profile E-mail
Gun Slinger
Gun Slinger

Εύγε παλικάρια μου. Μετά τις συγγνώμες όλα μέλι γάλα. Εύγε. :D :D :D

Ούκ είθισται τοίς Έλλησι προσκυνέειν

http://www.redcircle.gr/

Image

Profile E-mail
Warrior
Warrior

Μάνο δεν νομίζω ότι χρωστάς προσωπικά εσύ συγνώμη σε κανένα γιατί η δοκιμή έγινε με κοινή αποδοχή των παρευρισκομένων και από τους διαφωνούντες κανείς δεν σηκώθηκε να φύγει ή να την σταματήσει. Δεν νομίζω λοιπόν ότι υπάρχει λόγος ή χώρος για παρεξηγήσεις επί του θέματος.

Ίσως για να μην έχουμε ξανά τέτοιες συζητήσεις να πρέπει να είμαστε απόλυτοι από εδώ και πέρα σε ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια στο safe house αλλά αυτό είναι ένα θέμα που μας κάνει ΟΛΟΥΣ υπευθύνους δηλαδή και αυτόν που –χωρίς καμιά κακή πρόθεση θέλω να λέω- παραβιάζει τον κανόνα αλλά και αυτόν που δεν τον επαναφέρει επιτόπου στην τάξη.

Έχοντας βγεί εντελώς offtopic ελπίζω να κλείσει το θέμα εδώ
Φιλιά στα μούτρα σε όλους
Σ.

Image

Profile WWW
User
User

Εγώ ως νέος δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη καθώς δεν γνωρίζω το αντικέιμενο.... Μπορώ όμως να απαντήσω γιά τα "Ερωτικά βοηθήματα" η θα είμαι εκτός θέματος;

Εγώ ΜΡ5 παρήγγειλα και ΜΡ3 μου 'στείλαν κι αντί να παίζω μπαλωθιές θα ακούω τον Βob Dylan

Profile
User
User

Ψηφίζω και εγώ ΝΑΙ, αλλά μόνο για κροτίδες, χειροβομβίδες airsoft και γενικώς αντικείμενα αναγνωρισμένα από τους airsoft retailers (όπως είπε και ο Punisher). Είμαι υπέρ σε ό,τι δίνει ρεαλισμό στο παιχνίδι μας.

Για home made αντικείμενα :twisted: ούτε συζήτηση...

Profile E-mail
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2