Όριο αφαλείας FPS για παιχνίδια υπαίθρου (Woodland)
Όριο αφαλείας FPS για παιχνίδια υπαίθρου (Woodland)
Author
Pilgrim
Joined: Sat Mar 08, 2008 18:41 Posts: 122 Location: ATHENS ATTIKI HELLAS
Re: Όριο αφαλείας FPS για παιχνίδια υπαίθρου (Woodland)
Wed Jan 07, 2009 23:41
Επειδή ως επι το πλείστον παίζω σε περιβάλλον woodland και έχω την τύχη μέχρι στιγμής με όσα παιδιά έχω παίξει να τιμούν τους κανόνες εμπλοκής πιστεύω πως τα 450fps πρέπει να είναι το όριο για τα aeg μιάς και όταν την βγαίνουμε στην πλάτη του αντιπάλου και ένα blowback με 300-350fps είναι καλό για να τον φάς αλλιώς τσάμπα τα λεφτά σε magnesium slides, novack.. movack.. και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις .προσωπικά με 430 fps που έχω και μια κάνη ακριβείας έχω βρεθεί σε συμπλοκή που άρχισε απο τα 30 μέτρα.. μιλάμε όλη η ομορφιά του airsoft!!!!!
Ανδρών επιφανών,πάσα Γη,τάφος!
ICEMAN SAW
New User
Mon Jan 19, 2009 19:02
na bgoyme ligo ektos orion paidia!!!!!
Neon
User
Tue Mar 03, 2009 04:48
450 είναι καλά πιστεύω όταν μιλάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός απο snipers. Φυλαράκια,κλαδάκια,τέτοια πράγματα είναι πολύ ενοχλητικά.
Ο πολεμιστής πεθαίνει δύσκολα. Ο θάνατος του πρέπει να παλέψει για να τον πάρει. Ο πολεμιστής δεν παραδίδει τον εαυτό του στο θάνατο τόσο εύκολα.
FanIsHere
Pilgrim
Tue Mar 03, 2009 17:24
Κι εγώ πιστεύω πως τα 450 fps είναι αρκετά για το δάσος. Άντε να φτάσει το όριο έως τα 500-550 για ειδικές περιπτώσεις (βλ. sniper rifles).
Οι 'Ελληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν 'Ελληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum